неділя, 8 вересня 2024 р.

Як діяти, якщо тривога оголошена до початку прийому дітей до ЗДО?

 

Як діяти, якщо тривога оголошена до початку прийому дітей до ЗДО? "Будьте поруч зі своєю дитиною в захищеному місці. Не наражайте на ризик ні себе ,ні своє дитя, перебуваючи на вулиці"
Прошу ознайомитися всіх бажаючих з нашим алгоритмом дій при оголошенні сигналу
«Повітряна тривога!» перед початком освітнього процесу:
1. Працівники ЗДО , діти, батьки ,які під час оголошення сигналу «Повітряна тривога!» перебувають вдома або у дорозі до закладу освіти, мають терміново прослідувати до найближчого укриття.
2. У разі оголошення сигналу «Повітряна тривога!» під час прийому/приходу дітей/ , вони, разом із працівниками закладу та батьками або іншими супроводжуючими особами, терміново переходять в укриття закладу освіти.
3. Під час повітряної тривоги, після того, як всі учасники освітнього процесу перейшли в укриття, діти до закладів освіти не приймаються до оголошення сигналу «Відбій повітряної тривоги!».
4. Після надходження сигналу «Відбій повітряної тривоги!»:
4.1. Заклад дошкільної освіти розпочинає роботу не пізніше, ніж через годину. Рішення приймає адміністрація закладу, про що інформує працівників та батьків.
4.3. Якщо дитина перебуває в укритті закладу освіти під час сигналу «Повітряна тривога!», батьки можуть її забрати після надходження сигналу «Відбій повітряної тривоги!».
Бережіть себе і своїх рідних !
джерело: https://www.facebook.com/groups/1348601821976690

Немає коментарів:

Дописати коментар