четвер, 3 травня 2018 р.

"Найкращий спосіб зробити дитину хорошою-це зробити її щасливою!!!"

Ми так довго цього чекали і нарешті це сталося!!Наші малюки мріяли про екскурсію на ферму майже два роки і ось сьогодні,завдяки небайдужим та чуйним дорослим наша спільна мрія здійснилася! Вважаю ,що сьогоднішній день наші барвіночки будуть згадувати дуже довго ,а ті враження ,які вони отримали ,збагатять їх внутрішній світ.
Ви запитаєте, в чому ж користь екскурсії ?Все дуже просто !
Екскурсія непомітно вчить дитину ,під час неї малята отримують безліч інформації та досвіду. Крім того дітки звикають до подорожі , стають більш організованими та самостійними .А все це сприяє тому ,що дошкільники всебічно розвиваються ,захоплюються чимось новим ,тобто -пізнають світ!
А чим можна виміряти ту безмежну радість ,яку отримали наші діти в ході цієї невеликої подорожі ?Сяючі очі малечі ,безліч запитань , щасливий сміх та безмежне задоволення- ось як пройшов наш день сьогодні !!!
Заміський готельний комплекс "Натураліст ", що знаходиться в с.Красне гостинно відчинив нам двері. Там ми відвідали чудовий міні -зоопарк ,невеличку ферму (до речі -там можна погодувати та погладити тваринок) Думаю ,що ці враження залишать незабутній слід в серцях наших дітлахів! А куди ж без веселих ігор в дружній компанії на чудовому ігровому майданчику ?Втомившись ,дітки перекусили фруктами (заздалегідь підготованими турботливими батьками ) та ділилися враженнями від побаченого...Ми дуже дякуємо всім тим дорослим ,які долучилися до створення цієї радості для наших дітей ! Окрема подяка директору ТОВ "Обухівтранс" Лук'яненку Олександру Івановичу ,водію Дмитру та нашим чудовим батькам Оксана Царек Alina Ulianich Вікторія Бондар Illia Bondar Ляшенко Людмила.












Немає коментарів:

Дописати коментар