субота, 21 квітня 2018 р.

Магнолії

Весна для більшої частини людства, є найулюбленішою порою року. Все навколо немов оживає після довгої зимової сплячки. Починаючи з квітня і закінчуючи травнем, наше місто грає буйними фарбами квітучих дерев і кущів — від абрикосів і вишні до бузку і каштанів. Але справжнім вінцем цього красивого процесу, сміливо можна назвати цвітіння магнолії, адже це дерево, завдяки красі і аромату його квітів називають королевою саду.

Існує красива легенда про квіти магнолії. Вона розповідає про японську дівчину Кейко, що вміла робити прекрасні квіти й оживляти їх краплинами своєї крові. Кейко була закохана в юнака, котрий змусив її віддати останню крапельку крові, щоб оживити виготовлені незвичайні квіти для багатого замовника на ім'я Магнол. Кінець легенди сумний: Кейко загинула. Але залишилися жити ті дивні рослини із чарівними квітками, які Магнол на свою честь назвав магноліями.
Кейко виготовляла й оживляла свої штучні квіти в ім'я кохання - щоб догодити коханому. Напевно, тому квіти красуні-магнолії ототожнюють із торжеством щирої, нескінченної любові...

Цьогоріч колектив нашого ЗДО"Зірочка" вирішив влаштувати Флешмоб з фотографуванням біля маголій.






Немає коментарів:

Дописати коментар